Träffa vår vårdpersonal via videosamtal på en plats som passar dig!
Även öppet kvällar och helger


Vårdbolaget Lideta, där Tyresö Husläkarmottagning ingår, erbjuder dig som patient möjligheten att träffa läkare online via vår app Lideta Digital.

Under videobesöket med vår vårdpersonal får du rådgivning och hjälp med lämplig behandling. Om det behövs provtagning, skriva remiss eller recept hjälper vi till med detta. Journalföring sker som vanligt på den mottagning där du är listad. Vi erbjuder tider måndag-fredag 08.00-21.00 och helger 08.00-16.00 beroende på bokningsgrad. 


Ordinarie patientavgifter/högkostnadskort gäller och besöket är frikortsgrundande. Om du inte har frikort betalar du ordinarie patientavgift via faktura.


Vi kan hjälpa dig med följande besvär via videosamtal

Akne
Allergi
Allmänna hälsofrågor
Bihåleinflammation
Diarré
Eksem
Erektionsproblem
Feber
Förkylning
Förstoppning
Gaser i magen
Ögoninflammation
Halsbränna

Hosta
Huvudvärk
Håravfall
Illamående och kräkningar
Influensa
Insektsbett
Munsår
Nageltrång
Psoriasis
Urinvägsinfektion
hos kvinnor
Utslag
Vinterkräksjuka

Vilka jobbar på Lideta Digital?

All personal på Lideta Digital har svensk legitimation med mångårig erfarenhet från primärvård. Flera jobbar både på någon av våra fysiska mottagningar och i Lideta Digital. Alla har genomgått Lideta Digitals utbildning för att på bästa möjliga sätt kunna hjälpa dig via ett virtuellt vårdmöte.


Med den här satsningen möjliggör vi för våra vårdcentraler att korta kötiderna samtidigt som vi erbjuder patienterna direktkontakt med vår vårdpersonal utan att gå hemifrån.